Over ons

Mijn naam is Imane Drouk, ik ben geboren en getogen in Rotterdam. Ik heb een klein gezinnetje van mezelf. Die bestaat uit mijn man, 3 kinderen 2 jongens en 1 meisje.

Al op jonge leeftijd wist ik precies wat ik later wilde worden. Imane DroukIk heb altijd gezegd dat ik ooit mijn eigen sieradenlijn zal beginnen. Ik had geen idee wat voor soort merk of wat voor soort sieraden. Maar de droom was er. 
Ik heb de opleiding voor goudsmid gedaan en vervolgens Industrieel product ontwerpen op het HBO.
Tijdens mijn HBO studie combineerde ik altijd mijn passie voor sieraden en Industrieel product ontwerpen.
Ik zocht een stage bij een sieradenmerk.
En ik vond er een in Portugal. Ik heb zoveel geleerd en kreeg de kans om in een fabriek te werken om sieraden te maken in Portugal. 
Naast mijn studie heb ik altijd bij juweliers gewerkt om in contact te blijven met sieraden. Al mijn ervaring die ik heb opgedaan als student bij luxe juweliers heb ik in LAREY gestoken.
Bij de geboorte van mijn dochter merkte ik dat ik mijn passie voor sieraden met haar wilde delen. Dat was het moment dat ik me realiseerde wat voor sieraden ik wilde maken. Moeder-dochter sieraden om te verbinden en de speciale band tussen hen te laten zien. Zo is LAREY begonnen.
De naam van het merk was heel gemakkelijk te vinden. De naam van mijn zoon is Laith en de naam van mijn dochter is Reyhane. Hun namen gecombineerd maakt LAREY. LAREY is een officieel geregistreerd merk. 
Zo is LAREY ontstaan en heb ik van mijn passie mijn werk kunnen maken. Dat ik een idee kan uitwerken tot daadwerkelijk een product maakt mij gelukkig. Om vervolgens mijn sieraden te kunnen verkopen en andere er gelukkig mee kan maken maakt voor mij het plaatje compleet.
Ik vind het een prachtig idee dat een sieraad die ik heb ontworpen een verhaal krijgt. Zo koopt een moeder de eerste oorbellen voor haar dochter.
Of verwend oma haar kleinkind voor haar eerste verjaardag. Zo worden herinneringen tastbaar en kan een ieder een sieraad dragen om een herinnering te koesteren.